Onze partners

IntertopProducts

Intertop Products is een specialist op het gebied van badkamers en wellness. De merken en producten die Intertop heeft geselecteerd, worden alleen door haar gedistribueerd. Doordat Intertop dicht bij de markt staat, voldoen haar producten door een constante innovatie altijd aan de laatste trends. Het brede assortiment bevindt zich op verschillende kwaliteit- en prijsniveaus, zodat voor ieder budget een passende badkamer of product leverbaar is.

Intertop de deuren van het nieuwe IP-ExpoCenter. Deze badkamershowroom van bijna 1000 m. Het IP-expocenter is ontworpen door Kees Marcelis, de bekende Nederlandse architect en winnaar van de badkameraward 2006. Het IP-expocenter is zes dagen per week geopend. Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer is een bezoek aan het IP-ExpoCenter absoluut de moeite waard.Het hoofdkantoor in Arnhem beschikt over diverse testruimtes waar op afspraak vrijblijvend een stoomcabine, sauna of massagebad kan worden uitgeprobeerd. De meeste producten worden uit voorraad geleverd.

Intercodam

Wandtegels, vloertegels, natuursteen en sanitair. De specialist in collectie wandtegels, vloertegels, (glas)mozaiek, natuursteen en sanitair. Stel uw eigen mozaïek mix samen, in een door u te bepalen fabriek. U heeft de keuze uit glasmozaiek, geglazuurd mozaiek en ongeglazuurd mozaiek.

Micheloprey

Bij Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen B.V. kunt u terecht voor alle denkbare producten uit natuursteen. Of het nu gaat om een natuursteen binnen vloer, natuurstenen terrassen of marmeren vloeren of vloeren uit een andere natuursteensoort, u vindt het bij dé specialist in natuursteen. In één van onze showrooms kunt u zich laten meevoeren in de prachtige wereld van natuursteen.