Verkoopstyling

Hebt u een of meer woningen in de verkoop? Door middel van visualisatie in een 3d ontwerp kan MOOIbadkamers badkamer(s) en/of toilet(ten) moderniseren. MOOIbadkamers helpt u om de woning optimaal te presenteren aan kijkers en kopers. Hierdoor geeft u de verkoop ervan een goede (her)start. Vooral wanneer de woning al langere te koop staat, zijn er goede resultaten te behalen. Ontdek nu wat verkoopstyling voor een woning kan doen.

Potentiële kopers ontgaan de mogelijkheden van een huis als ze worden afgeschrikt door een gedateerde badkamer of toiletruimte. Ook als de renovatie van deze ruimte(s) te hoog wordt begroot, kan dit een potentiële koper afschrikken. MOOIbadkamers ontwikkelt daarom voor u een unique selling point, een op maat ontworpen badkamer en toiletruimte, gevisualiseerd met behulp van 3d foto’s die de makelaar tot zijn of haar beschikking krijgt.

MOOIbadkamers levert een compleet dossier met de 3d foto’s, technische installatietekeningen en een scherpe offerte voor de vervanging van het sanitair, inclusief installatie. Met andere woorden: de makelaar kan de koper meteen laten zien hoe het nieuwe sanitair oogt en biedt transparantie door te laten weten wat de vervanging kost.